Neulomisen iloa

Cotton Light, Drops 50g 31 helmiäisharmaa50% Puuvilla 50% poliesteri 50 gramman kerässä noin 105 metriä lankaa PuikkosuositusLue lisää »

Yhteystiedot

Aukioloajat
ma - pe
11 - 17
la 11-14


Neulenettikahvila Pirjoliisa
Pitkäkatu 50
65100 Vaasa
044 369 0396
y-tunnus 1399292-6


Stick-internetcafé Pirjoliisa
Storalånggatan 50
65100 Vasa
044 369 0396

Öppet:
må-fre 11-17
lö 11-14

Neulomisen iloa

Cotton Light, Drops 50g 31 helmiäisharmaa50% Puuvilla 50% poliesteri 50 gramman kerässä noin 105 metriä lankaa PuikkosuositusLue lisää »

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:570144 kpl

Nettikaupan toimitusehdot

Toimitusehdot ovat voimassa käytäessä nettikauppaa Suomessa. Jos haluat tilata ulkomaille, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Nettikauppaa käydään ennakkomaksuina tilille.

Voit halutessasi tilata myös puhelimitse numerosta 044 369 0396

Ennakkomaksu:

Kun olet tehnyt tilauksesi ja valinnut Lähellä-paketin maksutavaksesi, lähetän tilausvahvistuksen ja laskun sähköpostilla antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lähetyskulut näin tilatessa ovat 7,00€. Heti kun maksu näkyy tilillä, Lähetän Lähellä-paketin. Lähellä-pakettin noutopisteitä ovat: Matkahuolto, Matkahuollon asiamies, K-Market, R-kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Merkitse tilaukseesi gsm-numerosi, niin saat tekstiviestin heti kun paketti on noudettavissa. 

Maksuaikaa laskun lähetyksestä on 7 arkipäivää. Jos laskua ei ole tässä ajassa maksettu, tilaus mitätöityy.

Huomioithan, että lankojen värien sävyt saattavat vaihdella eri tietokonenäyttöjen välillä ja eri värjäyserillä saattaa olla pieniä värien vaihtelua.

Voit myös noutaa tilauksesi Vaasan myymälästä, jolloin lähetyskuluja ei muodostu lainkaan. Valitse tilatessasi "Nouto Vaasan myymälästä" kohdassa, jossa kysytään toimitustapaa.

Puikot jotka mahtuvat alle 3cm paksuun kirjekuoreen lähetetään 2 euron lähetyskuluilla.

 

Nettikaupassa noudatetaan Suomen lakia.

Tilaajana ja maksajana voi toimia vain yli 18-vuotias. Alle 18-vuotiaan tilaukset huoltajan nimellä ja suostumuksella.

Jos et ole tyytyväinen nettikaupan tilaukseesi, avaamattomille, käyttämättömille ja myyntikelpoisille tuotteille on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuote-erä on palautettava kokonaisuudessaan. Ota yhteyttä Neulenettikahvila Pirjoliisaan ennen kuin palautat. Liitä palautukseen mukaan seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, pankkitilin numero ja kopio tilausvahvistuksesta. Lähetys/maksukuluja ei palauteta. Palautuksen lähetyskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Tilauksen lähettäminen on aina sitovaa. Neulenettikahvilalla on oikeus veloittaa postikulut asiakkaalta jälkikäteen lunastamattomista postiennakkolähetyksistä. (Kuluttajansuojalaki 5. luku).

Neulenettikahvila Pirjoliisan nettikaupasta ostettujen tuotteiden käyttö on asiakkaan omalla vastuulla. Langoilla aikaan saatu lopputulos riippuu hyvin paljon tekijästä ja hänen taidoistaan tai hänen materiaalituntemuksestaan sekä käsityötekniikan hallinnastaan. Vastuu rajoittuu toimitetun tuotteen laatuun. Valmistajan ja/tai maahantuojan vastuu rajoittuu enintään tuotteen ostoarvoon.

Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus hintojen muutokseen ilman eri ilmoitusta pidätetään.

Force majeure. Myyjä ei vastaa ylivoimaisen esteen (esim. lakko, luonnonmullistus) aiheuttamasta viivästymisestä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Kaikki saamamme asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti henkilötietolain mukaisesti. Neulenettikahvila Pirjoliisa voi kuitenkin käyttää omia asiakastietoja suoramarkkinointiin ja tiedotukseen, mikäli asiakas ei sitä erikseen kiellä.