Neulomisen iloa

52 x helpot neuleet, suomenkielinen, Laine Suomenkielinen 52 x helpot neuleet sisältää nimensä mukaisesti 52 matalan kynnyksenLue lisää »

Yhteystiedot

Aukioloajat
ma - pe
12-17

Neulenettikahvila Pirjoliisa
Pitkäkatu 50
65100 Vaasa
044 369 0396
y-tunnus 1399292-6


Stick-internetcafé Pirjoliisa
Storalånggatan 50
65100 Vasa
044 369 0396

Öppet:
mån-fre 12-17

Neulomisen iloa

52 x helpot neuleet, suomenkielinen, Laine Suomenkielinen 52 x helpot neuleet sisältää nimensä mukaisesti 52 matalan kynnyksenLue lisää »

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:2154521 kpl

Nettikaupan toimitusehdot

Toimitusehdot ovat voimassa käytäessä nettikauppaa Suomessa. Toimitukset ainoastaan Manner-Suomessa.

Voit halutessasi tilata myös puhelimitse numerosta 044 369 0396 

Huomioithan, että lankojen värien sävyt saattavat vaihdella eri tietokonenäyttöjen välillä ja eri värjäyserillä saattaa olla pieniä värien vaihtelua.

MAKSUEHDOT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland/Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

LÄHETYSKULUT 

Paketin lähetyskulut ovat 7,00 euroa Matkahuollon Lähipakettina

Kotijakelu, jaetaan asiakkaalle perille kotiosoitteeseen. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta lähetyksestä jakoajan sopimiseksi 13,90e

Puikot, jotka mahtuvat alle 3cm paksuun kirjekuoreen 22X16cm, lähetetään 3,30 euron lähetyskuluilla.

Yksi lehti, joka mahtuu kirjekuoreen, lähetetään 4,80 euron lähetyskuluilla

Voit myös noutaa tilauksesi Vaasan myymälästä, jolloin lähetyskuluja ei muodostu lainkaan. Valitse tilatessasi "Nouto Vaasan myymälästä" kohdassa, jossa kysytään toimitustapaa.

Noutamatta jääneestä takaisin palautuneesta paketista veloitetaan 15€

 

Nettikaupassa noudatetaan Suomen lakia.

Tilaajana ja maksajana voi toimia vain yli 18-vuotias. Alle 18-vuotiaan tilaukset huoltajan nimellä ja suostumuksella.

Jos et ole tyytyväinen nettikaupan tilaukseesi, avaamattomille, käyttämättömille ja myyntikelpoisille tuotteille on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuote-erä on palautettava kokonaisuudessaan. Ota yhteyttä Neulenettikahvila Pirjoliisaan ennen kuin palautat. Liitä palautukseen mukaan seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, pankkitilin numero ja kopio tilausvahvistuksesta. Lähetys/maksukuluja ei palauteta. Palautuksen lähetyskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Tilauksen lähettäminen on aina sitovaa. Neulenettikahvilalla on oikeus veloittaa postikulut asiakkaalta jälkikäteen lunastamattomista lähetyksistä. (Kuluttajansuojalaki 5. luku).

Neulenettikahvila Pirjoliisan nettikaupasta ostettujen tuotteiden käyttö on asiakkaan omalla vastuulla. Langoilla aikaan saatu lopputulos riippuu hyvin paljon tekijästä ja hänen taidoistaan tai hänen materiaalituntemuksestaan sekä käsityötekniikan hallinnastaan. Vastuu rajoittuu toimitetun tuotteen laatuun. Valmistajan ja/tai maahantuojan vastuu rajoittuu enintään tuotteen ostoarvoon.

Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus hintojen muutokseen ilman eri ilmoitusta pidätetään.

Force majeure. Myyjä ei vastaa ylivoimaisen esteen (esim. lakko, luonnonmullistus, epidemia) aiheuttamasta viivästymisestä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Kaikki saamamme asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti henkilötietolain mukaisesti. Tietoja säilytetään vain noin 6 kuukautta tilauksen teon jälkeen. Sen jälkeen tiedot hävitetään tietosuojaselosteen mukaisesti